Over Ons

Ons apotheekteam

Apotheker Titularis: David Bek
Adjunct Apotheker: Katia Mouvet
Farmaceutisch technisch assistent: Rossy Gunawan
Farmaceutisch technisch assistent: Céline Felsen

Apotheek Bek zorgt reeds sinds 1968 voor uw gezondheid!

Onze jarenlange ervaring zorgt voor een uitgebreid gamma, snelle leveringstermijnen en professioneel advies.

Om onze klanten maximale service te bieden, hebben we een strategische vestiging in het centrum van Antwerpen. Deze is gemakkelijk te bereiken te voet, met de tram, bus, wagen of zelfs met de trein.

Vraag onze getrouwheidskaart!

✓ U hoeft uw kastickets niet meer te bewaren.
✓ Met onze getrouwheidskaart spaart u punten bij iedere aankoop. Deze punten worden automatisch opgeteld en omgezet in euro’s.
✓ De kaart is gratis.
✓ Het computersysteem houdt de stand van uw korting bij. U kunt onderaan bij ieder kasticket het aantal punten opvolgen dat u reeds gespaard hebt.

OVER ONS

Bij Apotheek Bek in Antwerpen is het onze missie om de kwaliteit van uw gezondheid en welzijn te helpen verbeteren. Vandaar dat ons team altijd gemotiveerd is, om u zo goed en efficiënt mogelijk bij te staan. Uitgebreide uitleg en ondersteuning is daarbij essentieel voor ons team.

Apotheek Bek in Antwerpen wil u graag begeleiden bij uw gezondheid op een natuurlijke manier. Natuurlijke producten, supplementen en homeopathie zijn onze specialiteit. Ook voor advies over klassieke geneesmiddelen kunnen we perfect adviseren.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat u zich bij elk bezoek of gesprek op uw gemak voelt. Vanwege onze mix aan ervaring, expertise en enthousiasme, bent u elke keer weer verzekerd van advies op maat. Onze persoonlijke aanpak en begeleiding is onze missie.

Contact Details

 Apotheek Bek
    Belgiëlei 66
    2018 Antwerpen

+32 (0)3 230 53 64
info@apotheekbek.be
www.apotheekbek.be

Openingsuren

MA tot VR: 9u - 18.30u

ZA - ZO: Gesloten