Cosmetica

Perfecte Verzorging van Gelaat, Huid, Lichaam en Haar

Welk merk met welke kenmerken is nu het beste voor mij? Waar wordt mijn haar het mooiste mee? Welk product geeft het minste kans op allergie? Het zijn vragen waar zowel dames als heren, oud en jong regelmatig mee worstelen.
Wist u dat er een volledige huidanalyse van gezicht, hoofdhuid, haar en lichaam kan gemaakt worden met aansluitend richtinggevend advies naar welk gamma en product binnen het gamma u het beste gaat?
Geen enkel bedrijf dat schoonheidsproducten via de apotheek wenst aan te bieden permitteert zich nog om dit te doen zonder de grondige analyse door een groep medisch gekwalificeerde mensen.
Vraag Apotheek Bek in Antwerpen om advies en wij geven u de juiste analyse voor een perfecte verzorging van uw lichaam.

Cosmetica en Onze Huid

De huid is een vitaal orgaan, net zoals het hart en de longen. Ze weerspiegelt de gezondheid. Het is het enige orgaan dat we met het blote oog nauwlettend in de gaten kunnen houden.

De huid kan droog, normaal of vet zijn. Deze condities zijn tijdelijke situaties waarin de huid kan verkeren. Door ze goed te verzorgen dragen we ons steentje bij aan de gezondheid van de huid.

 

Via de huid heeft de mens contact met zijn omgeving. Omgevingsfactoren hebben dus een invloed. Daarom is het erg belangrijk om de huid gezond te houden en deze te versterken.

Verschillende cosmetische merken hebben een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten. De cosmetische producten in de apotheek zijn vervaardigd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie en worden systematisch gecontroleerd.

Huidanalyse met Callegari-toestel

Verzorg je huid en laat je testen

Van de koude, harde winterwind tot de zwoele zomerse zonnestralen. Onze huid krijgt het zwaar te verduren, jaar in, jaar uit. Bovendien verandert onze huid ook per seizoen en is de gezondheid van je huid sterk afhankelijk van je leeftijd, je eetgewoonten, de hoeveelheid stress…

Een huid in goede gezondheid krijg je niet zomaar. Verzorg daarom je huid goed en kies voor de juiste aanpak. Wil je weten welke verzorging het beste bij je past? Kom langs bij Apotheek Bek in Antwerpen en laat je huid testen met onze gratis huidanalyse.

Gratis huidanalyse

Kom langs in onze apotheek en laat je huid gratis testen door één van onze specialisten. Met behulp van een professioneel toestel meten we objectief bepaalde huidkenmerken en leren we de huid beter kennen. De onmiddellijke resultaten vertellen ons wat jouw huid om dit moment nodig heeft en zo weten we welke aangepaste huidverzorging jouw huid terug in balans brengt. Al onze huidanalyses zijn zowel voor vrouwen als mannen. Iedereen heeft immers recht op een gezonde huid, toch?

Maak je keuze uit 4 gratis huidanalyses

SNELLE HUIDANALYSE

UITGEBREIDE HUIDANALYSE

HUIDANALYSE MET CAMERA

HAARANALYSE

Voor de uitgebreide huidanalyse (20 min.) maak je best een afspraak in onze apotheek. Telefonisch of via ons contactformulier kan natuurlijk ook. Een snelle huidanalyse (5 min) is zonder afspraak.

Kwaliteitsvolle verzorgingsproducten

Na een huidanalyse weten we waar jouw huid het meeste nood aan heeft. Dit laat ons toe de beste verzorging aan te raden. Maak je keuze uit onze eigen cosmeticalijn geïnspireerd door de natuur of bekijk ons uitgebreid aanbod verzorgingsproducten.

Persoonlijke opvolging

Na een aangepaste verzorging van 8 à 10 weken raden wij vrijblijvend een nieuwe analyse aan. Want jouw huid verdient een persoonlijke en professionele opvolging op maat.

OVER ONS

Bij Apotheek Bek in Antwerpen is het onze missie om de kwaliteit van uw gezondheid en welzijn te helpen verbeteren. Vandaar dat ons team altijd gemotiveerd is, om u zo goed en efficiënt mogelijk bij te staan. Uitgebreide uitleg en ondersteuning is daarbij essentieel voor ons team.

Apotheek Bek in Antwerpen wil u graag begeleiden bij uw gezondheid op een natuurlijke manier. Natuurlijke producten, supplementen en homeopathie zijn onze specialiteit. Ook voor advies over klassieke geneesmiddelen kunnen we perfect adviseren.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat u zich bij elk bezoek of gesprek op uw gemak voelt. Vanwege onze mix aan ervaring, expertise en enthousiasme, bent u elke keer weer verzekerd van advies op maat. Onze persoonlijke aanpak en begeleiding is onze missie.

Contact Details

 Apotheek Bek
    Belgiëlei 66
    2018 Antwerpen

+32 (0)3 230 53 64
info@apotheekbek.be
www.apotheekbek.be

Openingsuren

MA tot VR: 9u - 18.30u

ZA - ZO: Gesloten