Bijsluiters

Zoek hier de bijsluiter van een geneesmiddel

Raadpleeg altijd uw arts of apotheker voordat u een geneesmiddel inneemt. Wij adviseren u graag bij al uw vragen hieromtrent.
Wat is het doel? Hoe zoeken?
U kan bijsluiters raadplegen op onze site:
  • Als u de bijsluiter van uw geneesmiddel kwijt bent.
  • Als u de kleine lettertjes op de bijsluiter van uw geneesmiddel niet kan lezen
  • Als u zich gewoon wilt informeren
  • Met deze zoekmodule kunt u op elk moment de bijsluiter van een geneesmiddel raadplegen.
  1. Voer de naam of minstens de 3 eerste letters van de naam van het gezochte geneesmiddel in de zoekbalk in en klik op ‘Zoek’.
  2. U krijgt een overzicht van de geneesmiddelen die voldoen aan de zoekopdracht, alsook de vermelding of het een voorschriftplichtig of niet-voorschriftplichtig geneesmiddel betreft.
  3. Klik op ‘download’ om de bijsluiter te downloaden van het geneesmiddel waar je de informatie van wil raadplegen. U kunt het bestand openen of opslaan en vervolgens afdrukken als u dat wenst.
  4. Om een nieuwe zoekopdracht te beginnen, klik op « Reset » (x) en herbegin vanaf punt 1.
Bijkomende informatie

Ondanks alle zorg die aan de publicatie van de bijsluiters voor het publiek van de in België vergunde geneesmiddelen is besteed, kan het FAGG niet instaan voor de volledigheid en overeenstemming met de gegevens goedgekeurd in het kader van de vergunning voor het in de handel brengen of de registratie.

Voor elk geneesmiddel bestaat er een bijsluiter voor het publiek (bijgevoegd in de verpakking van het geneesmiddel) en een samenvatting van de kenmerken van het product of SKP (specifiek bestemd voor gezondheidszorgbeoefenaars). Beide documenten worden goedgekeurd in het kader van de vergunning voor het in de handel brengen of de registratie van het geneesmiddel en vormen de informatie en fundamentele referentie voor het geschikt en veilig voorschrijven, afleveren en gebruik van het geneesmiddel.

In dit deel van de website kunt u de bijsluiter voor het publiek van in België vergunde en gecommercialiseerde geneesmiddelen voor menselijk gebruik, met vrije aflevering of onderworpen aan een voorschrift, raadplegen en afdrukken.

De bijsluiter voor het publiek van de geneesmiddelen wordt voor informatieve doeleinden ter beschikking gesteld.

Raadpleeg altijd uw arts of apotheker voordat u een geneesmiddel inneemt.

Het ontbreken van een geneesmiddel in de lijst op deze website, wil niet zeggen dat het niet gecommercialiseerd is of dat het gebruik ervan niet aanbevolen is.

OVER ONS

Bij Apotheek Bek in Antwerpen is het onze missie om de kwaliteit van uw gezondheid en welzijn te helpen verbeteren. Vandaar dat ons team altijd gemotiveerd is, om u zo goed en efficiënt mogelijk bij te staan. Uitgebreide uitleg en ondersteuning is daarbij essentieel voor ons team.

Apotheek Bek in Antwerpen wil u graag begeleiden bij uw gezondheid op een natuurlijke manier. Natuurlijke producten, supplementen en homeopathie zijn onze specialiteit. Ook voor advies over klassieke geneesmiddelen kunnen we perfect adviseren.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat u zich bij elk bezoek of gesprek op uw gemak voelt. Vanwege onze mix aan ervaring, expertise en enthousiasme, bent u elke keer weer verzekerd van advies op maat. Onze persoonlijke aanpak en begeleiding is onze missie.

Contact Details

 Apotheek Bek
    Belgiëlei 66
    2018 Antwerpen

+32 (0)3 230 53 64
info@apotheekbek.be
www.apotheekbek.be

Openingsuren

MA tot VR: 9u - 18.30u

ZA - ZO: Gesloten